تبلیغات
اریا مقاله - مطالب مهر 1396

امروز:

پاورپوینت جامعه شناسی سازمانها

پاورپوینت جامعه شناسی سازمانها

جايگاه درس :

جامعه شناسي سازمانها از دروس تخصصي رشته علوم اجتماعي است و به ارزش يك واحد عملي و دو واحد نظري ارائه مي شود .

براي يك واحد عملي درس ، معمولا يك كار يا يك گزارش تحقيقي از دانشجو خواسته مي شود .

مطالعه سازمانها از ديدگاه جامعه شناسي هدف كلي و عمومي اين درس است .دانشجو در اين درس با نكات زير آشنا مي شود :

دلايل مطالعه سازمانها

نظرات جامعه شناسان كلاسيك در رابطه با سازمانها

شرايط شكل گيري سازمانهاي رسمي

 انواع نظريه هاي سازمان

طبقه بندي نظريات سازمان

 انواع سازمان

اهداف سازمان

فصل اول : چرا سازمانها را مطالعه مي كنيم .

فصل دوم : جامعه شناسي كلاسيك و سازمانها

فصل سوم : ظهور سازمان عقلاني

فصل چهارم : نظريه هاي سازمان

پاورپوینت جامعه شناسی سازمانها

نوشته پاورپوینت جامعه شناسی سازمانها اولین بار در یک وی دو - خرید و فروش فایل پدیدار شد.

لطفا از لینک زیر دانلود کنید دانلود فایل


نوشته شده در : یکشنبه 30 مهر 1396  توسط : عاطفه جهاندیده.    نظرات() .

پروژه و تحقیق سازه‌های پوسته‌ای و چادری

پروژه و تحقیق سازه‌های پوسته‌ای و چادری

این تحقیق در مورد سازه‌های پوسته‌ای و چادری در ۶۰ صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد.

فهرست

سقف های پوسته ای.. ۷

سازه های پوسته ای پیش ساخته. ۷

گنبد پوسته ای سین پلاستیک…. ۸

مقاومت رانشی گنبد پوسته ای سین پلاستیک…. ۱۰

پوسته های بی قاعده ۱۷

سقف های زین اسبی: ۳۴

سازه چادری.. ۵۱

تعریف سازه‌های چادری.. ۵۱

طراحی سازه‌های چادری.. ۵۲

مزایای سازه‌های غشایی.. ۵۲

رفتارسازه‌ای.. ۵۲

تکیه گاه ها ۵۲

ویژگی های این سازه ها: ۵۴

ویژگی محصولات… ۵۴

مقایسه سازه های بیمارستان صحرایی.. ۵۵

سازه های کابلی.. ۵۸

منابع: ۶۶

سازه‌های پوسته‌ای

این سازه ها معمولا با استفاده از بتن مسلح ساخته می‌شوند به همین دلیل سازه‌های بتن پوسته‌ای نیز نامیده می‌شوند.ضمن آن که پوسته‌ها در طبیعت از متنوع ترین فرم‌هایی هستند که در دنیای فیزیکی اطراف ما یافت می‌شوند. واژهٔ پوسته تداعی کنندهٔ اشکال موجود در طبیعت مانند تخم پرندگان، پوستهٔ نرم تنان می‌باشد. این لغت یک نمود ذهنی با دو ویژگی ویژه را مجسم می‌سازد:

پوسته‌ها محکم و منحنی شکل اند

سطوح صاف و مسطح هرگز در بهترین حالت (یک سلول یا جعبه)، نمی‌توانند یک پوسته را تشکیل دهند.

عملکرد کلی پوسته‌ها

یک ورق کاغذ، به طور عادی در دست خم می‌شود و حتی توانایی تحمل وزن خود را هم ندارد، اما اگر به قسمت میانی کاغذ اندکی فشار وارد شود، به طوری که گوشه‌های آن کمی رو به بالا خم شوند، این فرم علاوه بر وزن خود، مقداری بار اضافی را نیز تحمل می‌کند. این افزایش ظرفیت تحمل بار توسط سازه، به دلیل استفاده از فرم مناسب است. انحنای رو به بالا، سختی و ظرفیت تحمل بار کاغذ را افزایش می‌دهد، زیرا این فرم موجب می‌شود مقداری از مصالح دور از مرکز ثقل جسم قرار بگیرد، بنابراین با خم کردن ورق کاغذ مقاومت خمشی جسم افزایش می‌یابد.
پوسته،سازه ای نازک با سطح منحنی می باشد که بارها را بصورت کشش، فشار و برش به تکیه گاه ها منتقل می نماید.سازه های پوسته ای مشابه طاقهای سنتی
می باشد با این تفاوت که سازه ی پوسته ای در برابر نیروهای کششی مقاوم می باشد.اغلب پوسته ها ی معماری از بتن مسلح ساخته شده اند همچنین از تخته ی چند لایی ،فلز پلاستیک های شیشه ای مسلح هم استفاده می شود.پوسته ها به علت شکل منحنی خود مقاومت خوبی در برابر بارهای گسترده ی یکنواخت در سازه هایی مانند سقف دارند اما مقاومت این نوع سازه به علت نازک بودن،در برابر خمش های ناحیه ای که ازطریق بارهای متمرکزتولید شده قابل توجه نمی باشد.

انواع پوسته

پوسته‌ها بر اساس: نوع شکل گیری،فرم،هندسه طبقه بندی می‌شوند. در این تقسیم بندی هدف ارائه رفتار و عکس العمل‌های یکسان در گروه‌های مختلف پوسته هاست.

تقسیم بندی از نظر نوع شکل گیری

پوسته‌ها از نظر شکل گیری به پوسته‌های دورانی((چرخش (فیزیک))) و پوسته‌های انتقالی((Transational)) تقسیم می‌شوند. در پوسته‌های دورانی، شکل گیری پوسته ناشی از دوران یک منحنی حول یک محور و در پوسته‌های انتقالی ناشی از انتقال یک منحنی در طول یک خط یا یک منحنی است.

تقسیم بندی از نظر فرم

پوسته‌ها از نظر نوع انحنای پوسته به دو گروه پوسته‌های سین کلاستیک و پوسته‌های آنتی کلاستیک تقسیم می‌شوند. پوسته‌های سین کلاستیک دو منحنی دارند و خطوط انحنا در هر جهت آن‌ها یکسان است. پوسته‌های آنتی کلاستیک((زین اسبی))انحنای مضاعف و خطوط انحنا در جهت‌های مخالف دارند.

تقسیم بندی از نظر هندسه به

پوسته‌های قابل توسعه

پوسته‌های غیر قابل توسعه

تقسیم می‌شوند

پوسته‌های قابل توسعه

پوسته‌هایی هستند که بتوان سطح هندسی آن‌ها را بدون ایجاد بریدگی، تنش یا تغییر شکل به شکل صفحهٔ مستوی در آورد. مانند پوسته‌های استوانه‌ای.

پوسته‌های گهواره‌ای که فقط در یک جهت انحنا دارند و از دوران یک منحنی در طول مسیر مستقیم شکل می‌گیرند، پوسته‌های قابل توسعه‌اند. در این پوسته‌ها اغلب از اشکال نیم دایره و سهمی استفاده می‌شود و تکیه گاه‌ها فقط در گو شه‌ها هستندو در جهت طولی و در جهت انحنا دهانه را می‌پوشانند.

پوسته‌های قابل توسعه خود به چند بخش تقسیم می‌شوند:

الف) پوسته‌های استوانه‌ای

که این خود به

پوسته‌های استوانه‌ای کوتاه

پوسته‌های استوانه‌ای بلند

تقسیم می‌شود

ب) پوسته‌های متقاطع

که این خود به

پوسته‌های متقاطع دو بخشی

پوسته‌های متقاطع چند بخشی

مخروط‌ها و شبه مخروط‌ها

تقسیم می‌شود.

پوسته‌های استوانه‌ای

در طبیعت به ندرت یافت می‌شود. می‌توان به فرم لوله‌ای ساقهٔ گیاهانی مانند بامبو اشاره کرد. جز اصلی تشکیل دهندهٔ استوانه، شکل کلی پوسته است. یک ورقهٔ کاغذ به طور طبیعی تقریباً قادر به هیچ گونه مقاومتی در مقابل خمش نیست، اما با لوله کردن مقاومت آن بیشتر می‌شود.

۱-الف-۱-۳)پوسته‌های استوانه‌ای کوتاه

این نوع پوسته‌ها اغلب در گوشه‌ها دارای تکیه گاه هستند و در یکی از دو جهت یا ترکیبی از هر دو جهت عمل می‌کنند. اولین مورد استفاده از این نوع پوسته‌ها، عملکرد پوسته به عنوان دال است که فاصلهٔ بین قوس‌ها را می پو شاند، در این حالت هر انتها را می‌توان به وسیلهٔ یک قوس سخت و مقاوم کرد. دومین روش برای آن که لبهٔ طولی پایین‌تر به وسیلهٔ یک تیر سخت شود، آن است مه از پوسته‌های نازک تر که مانند مجموعه‌ای از قوس‌های مجاور هم رفتار می‌کنند و فاصلهٔ بین تیرهای کناری را می پو شانند، استفاده

نوشته پروژه و تحقیق سازه‌های پوسته‌ای و چادری اولین بار در یک وی دو - خرید و فروش فایل پدیدار شد.

لطفا از لینک زیر دانلود کنید دانلود فایل


نوشته شده در : یکشنبه 30 مهر 1396  توسط : عاطفه جهاندیده.    نظرات() .

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

  • فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :
  • ۱ـ كالباس هاي حرارت ديده
  • ۲ـ كالباس هاي خام
  • ۳ـ كالباس هاي پخته
  • ۴ـ گوشت هاي عمل آمده
  • تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است.

كالباس هاي حرارت ديده

  • كالباس هاي حرارت ديده فرآورده هايي هستند كه در تهيه آنها از حرارت (حدود ۷۰ درجه سانتي گراد) استفاده مي گردد و متشكل از گوشت، چربي و آب مي باشند. مهمترين مسئله در توليد اين گونه فرآورده ها اين است كه تركيبات فوق و مواد افزودني به آن به صورتي آميخته گردند كه هنگام حرارت دادن از يكديگر جدا نشده و فرآورده توليد شده داراي قوام و قابليت برش مطلوب باشد.

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

نوشته پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده) اولین بار در یک وی دو - خرید و فروش فایل پدیدار شد.

لطفا از لینک زیر دانلود کنید دانلود فایل


نوشته شده در : یکشنبه 30 مهر 1396  توسط : عاطفه جهاندیده.    نظرات() .